Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

«ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ» 2009

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για ένατη χρονιά στο Ανοικτό Θέατρο των Μουδανιών η εκδήλωση ΘΕΣΜΟΣ που διοργανώνει το «ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ» την Τετάρτη 1 Ιουλίου η Συναυλία για την «ΕΛΠΙΔΑ», το σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο…
Τα παιδιά, οι «ερασιτέχνες» έπαιξαν, τραγούδησαν και χόρεψαν για τα παιδιά…
Έπαιξαν, τραγούδησαν, χόρεψαν και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που σχεδόν είχε γεμίσει το ανοικτό θέατρο Μουδανιών .
Ο ΚΟΣΜΟΣ!
Οι «Άνθρωποι» ηταν ΕΚΕΙ, και απέδειξαν ότι Υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ, ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί φτάνει να το θέλουμε ΟΛΟΙ.
Και όπως αποδείχτηκε, το θέλουμε ΟΛΟΙ, για αυτό και σταθήκαμε δίπλα στους μαθητές του Κέντρου Τέχνης Σύνθεση στηρίζοντας την προσπάθεια ΑΓΑΠΗΣ που έκαναν!
Ηταν όμορφη η βραδιά, και το μήνυμα της «Ελπίδας» δόθηκε και ακούστηκε σε όλη την Ελλάδα.
Η εκδήλωση, ο θεσμός αυτός δεν φιλοξενεί τα ηχηρά ονόματα, τους μεγάλους καλλιτέχνες με τα υψηλά κασέ που θα «γεμίσουν» τις κερκίδες για να «πάρουν».
Στήνεται από την αρχή μέχρι το τέλος από τους δασκάλους και τους μαθητές του Κέντρου Τέχνης Σύνθεση και στηρίζεται από τον κόσμο που ξέρει ότι το τίμημα που θα πληρώσει για το «εισιτήριο», δεν θα πάει σε «φιάλες και λουλούδια», αλλά σε ΖΩΗ!
Η «ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ» είναι μια μεγάλη εκδήλωση για την πόλη των Μουδανιών.
Σε αυτούς τους δύσκολους πραγματικά καιρούς είναι υπέροχο να βλέπεις ότι ο κόσμος έχει και δίνει ΑΓΑΠΗ, δίνει ΖΩΗ, μαζί με τα παιδιά που έπαιξαν τραγούδησαν και χόρεψαν για τα παιδιά.
Μπράβο σε όλους, και του Χρόνου, να είμαστε πιο πολλοί, να γεμίσει ασφυκτικά το Θέατρο.
Μπράβο στα Τοπικά Μ.Μ.Ε, για την προβολή αλλά και την παρουσίαση της εκδήλωσης!
Ηταν ΟΛΟΙ τους εκεί, στο πλευρό των παιδιών, στο πλευρό της Ελπίδας!
Τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, εφημερίδες, blogs!
Μπράβο στο Δήμο Μουδανιών υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση αλλά και ένα μεγάλο μπράβο στον Κυνηγητικό Σύλλογο για την Συνδιοργανωση, και τους Επαγγελματίες που ανέλαβαν τη χορηγία , έβαλαν το χέρι στην τσέπη για την κάλυψη των εξόδων!