Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΒΡΑΔΙΕΣ ΧΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΣΥΝΘΕΣΗ"


Το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ "ΣΥΝΘΕΣΗ" παρουσιάζει χορογραφημένο σε χορογραφίες Κατερίνας Τσιάρα και Πέγκυς Παπαντωνίου το πολύ γνωστό έργο "Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΑΙ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ".
Όλοι γνωρίζουν το κλασικό παραμύθι της πριγκίπισσας που ανακαλύπτει τον αληθινό έρωτα φιλώντας ένα βάτραχο. Στην περίπτωσή μας βέβαια τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά... Γιατί μπορεί το όμορφο κορίτσι από τη Νέα Ορλεάνη να φιλάει το βάτραχο, αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή για μια απίστευτη περιπέτεια.....
Πολύ όμορφα κοστούμια και σκηνικά, προβολές video, ιδιαίτερες μουσικές και κάποιες... εκπλήξεις θα προσφέρουν ένα πολύ όμορφο θέαμα σε όσους βρεθούν στο Δημ. Θέατρο Ν. Μουδανιών
την Παρασκευή 17 και Σάββατο 18 Ιουνίου στις 8:30 μμ.
Την παράσταση θα ανοίξουν τα τμήματα Hip Hop της "ΣΥΝΘΕΣΗΣ"με χορογραφίες της Μαρίνας Παρισάκη.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ


Άλλη μια διάκριση έφερε ο σπουδαστής του Κέντρου Τέχνης Σύνθεση Αντώνης Φωτιάδης στα Ν. Μουδανιά.
Στον Διαγωνισμό που διοργάνωσε στην Θεσ/νικη στις 2 και 3 Απριλίου το Διεθνές Σωματείο Gina Bachaouer ανακοίνωσε τα αποτελέσματα στις 10 Ιουνίου αφού αξιολόγησε τα video του διαγωνισμού.
Στην κατηγορία έως και 18 ετών ανάμεσα σε πάρα πολλούς υποψηφίους ο δεκαπεντάχρονος Αντώνης Φωτιάδης κέρδισε στο κλαρινέτο τον Α΄ Έπαινο (2η θέση).

Το Κέντρο Τέχνης ΣΥΝΘΕΣΗ συγχαίρει τον Αντώνη Φωτιάδη που έχει διακριθεί πολλές φορές έως τώρα είτε σε διαγωνισμούς είτε σε εμφανίσεις εντός και εκτός Χαλκιδικής και του εύχεται καλή συνέχεια στο δρόμο που έχει επιλέξει.