Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ

Ένα τρίπτυχο εκδηλώσεων παρουσίασε το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ την Κυριακή 20 του μήνα με μεγάλη επιτυχία.

Το πρωί σε Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σείριος στην Θεσ/νικη ο Αντώνης Φωτιάδης έπαιξε Κονσέρτο για Κλαρινέτο του Weber και ενθουσίασε το κοινό που χειροκροτούσε για πολύ ώρα. Τον συνόδευσε η κθηγήτρια πιάνου κα Γ. Δαμούζη.

Στις 8 το βράδυ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση της ΣΥΝΘΕΣΗΣ στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Ν. Μουδανιών.
Η εκδήλωση περιελάμβανε τρία μέρη.
Στο πρώτο μέρος προχωρημένοι μαθητές του τμήματος Σύγχρονου Τραγουδιού τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα αλλά και σύγχρονα τραγούδια με την συνοδεία των δασκάλων τους κ. Χ. Λυριτζή και κ. Σ. Λιάσιου και μάγεψαν στην κυριολεξία αυτούς που παρακολουθούσαν την εκδήλωση.

Στο δεύτερο μέρος τμήματα Μπαλέτου παρουσίασαν χορογραφίες της κας Κ. Τσιάρα και της κας Π. Παπαντωνίου πάνω σε χριστουγεννιάτικες μουσικές με πολύ κεφι που το μετέφεραν στο κοινό.


Τέλος την παράσταση έκλεισε έκλεισε με παραδοσιακά κάλαντα από διάφορα διαμερίσματα της Ελλάδας η Χορωδία που την συνόδευε μικρή Παραδοσιακή Ορχήστρα.
Την διδασκαλία την είχαν οι κα Γ. Δαμούζη και η κα Λ. Στεφανίδου.


Η βραδιά για την ΣΥΝΘΕΣΗ έκλεισε με συμμετοχή των VERTIGO (Φ. Πανισκάκη τραγούδι, Π. Μαραγκός κιθάρα & τραγούδι, Α. Φωτιάδης κλαρινέτο & πιάνο, Ν. Καζάκης μπάσο, Ν. Ευτάτογλου ντραμς) σε φιλανθρωπική εκδήλωση που έγινε απο την ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ SUPER στο Ξενοδοχείο ΩΚΕΑΝΙΑ.

Οι νεαροι VERTIGO δεν στάθηκαν στην εκδήλωση άπλα "ως επαγγελματίες"αλλά μάλλον έκλεψαν την παράσταση.
Συγχαρητήρια και στα παιδιά για τη συμμετοχή αλλά και στους διοργανωτές για τον σκοπό της εκδήλωσης!!!