Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ




Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι χριστουγεννιάτικες παραστάσεις του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ στις 15 και 16 του μήνα. Επτά παραστάσεις παίχτηκαν σε δύο ημέρες και τις παρακολούθησαν περίπου 1800 άτομα.

Τα παραμύθια Πινόκιο (χορογραφημένο με αφήγηση) και Το κοριτσάκι με τα σπίρτα (Αφήγηση επενδυμένη με ζωντανή μουσική και βιντεοπροβολή) μάγεψαν μικρούς και μεγάλους προκαλώντας συναισθήματα συγκίνησης αλλά και χαράς. Επίσης οι Χορωδίες αλλά και ομάδες κλασικού χορoύ και Hi Hop παρουσίασαν χριστουγεννιάτικα "θέματα" με παρουσία Αγιοβασίλη που μοίραζε δωράκια στα παιδιά.


Όλα αυτά τα παρουσίασαν περίπου 70 παιδιά σε οκτώ Δημοτικά Σχολεία και έξι Νηπιαγωγεία σε έξι πρωινές παραστάσεις αλλά και σε μια έβδομη παράσταση, σε όλο τον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά το Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών το βράδυ της Παρασκευής με ελεύθερη είσοδο όπως συνηθίζετε από το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ.


Αξίζει να σημειωθεί ότι στην βραδινή παράσταση συγκεντρώθηκε χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του Συλλόγου ΛΑΜΨΗ (Σύλλογος Γονέων Παιδιών που πάσχουν από κακοήθη νοσήματα).