Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ

  Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η πολυποίκιλη εκδήλωση χριστουγένων του  ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ.
  Το πρόγραμμα περιελάμβανε την μουσική παράσταση "Ήταν ένα ... μικρό καράβι", την παράσταση χορού "Πίτερ Παν", Χριστουγεννιάτικες χορογραφίες και Χορωδιακά τραγούδια θρησκευτικού και χριστουγεννιάτικου περιεχομένου. 
   Πολύς κόσμος  χειροκρότησε θερμά τους περίπου 100 μαθητές που πήραν μέρος στην εκδήλωση και για άλλη μια φορά απέδειξαν το υψηλό επίπεδο δουλείας που γίνεται στη ΣΥΝΘΕΣΗ. Ακόμη και το φουαγιέ του θεάτρου ήταν γεμάτο κατά την διάρκεια της παράστασης από κόσμο που δεν χωρούσε να μπει στην αίθουσα.
  Τον Δήμο εκπροσώπησε ο γενικός γραμματέας του κ. Ανδρέας Λέλεκας  και τον Εμπορικό Σύλλογο Ν. Μουδανιών ο αντιπρόεδρός του κ. Δημήτρης Αρμανίδης με τον οποίο συνεργάστηκε το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ καθώς και με την κα Κορίνα Ζολά για την συγκέντρωση χρημάτων για την μικρή Ιωάννα που θα χειρουργηθεί τέλος του μήνα. 
  Την εκδήλωση παρακολούθησαν σε πέντε πρωινές παραστάσεις περίπου 1000 μαθητές Δημοτικών σχολείων και Νηπιαγωγείων των Μουδανιών και γενικότερα της περιοχής μας και παρόλο που έβρεχε μαθητές ήρθαν με ομπρέλες με συνοδεία  δασκάλων και γονέων όπως του 3ο Δημοτικού και του 4ο Νηπιαγωγείου Μουδανιών γιατί ήξεραν κι από προηγούμενες παραστάσεις ότι θα άξιζε τον κόπο. 
  Το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν και τους εύχεται καλές γιορτές και υγεία και ευτυχία για την καινούργια χρονιά.