Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ

  Δύο υποτροφίες για το Livorno Ιταλίας δόθηκαν στην Κατασκήνωση Χορού που πραγματοποιήθηκε από το Σωματείο Χορού και Ρυθμικής στη κατασκήνωση "Γλάροι" στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής 22 - 29 Αυγούστου στην οποία συμμετείχαν παιδιά από διάφορα μέρη της Ελλάδας.
   Στην κατασκήνωση δίδαξαν οι καθηγητές: 
Gaia Lemmi σύγχρονο
Θεμιστοκλής Παυλής (Καθηγητής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής) κλασικό
Μιχάλης Ποργιάζης hip hop
Αγάπη Γκιούνα θέατρο
  Και τις δύο υποτροφίες κέρδισαν οι μαθήτριες του  ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ  Άννα-Μαρία Φωτιάδου και Αθανασία Κουτζούχα και θα "πετάξουν" για το Livorno τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

  Μια μεγάλη επιτυχία ακόμη είναι η εισαγωγή της σπουδάστριας Νίκης Μαστρογιάννη στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης.
  Η Νίκη Μαστρογιάννη είναι η τέταρτη σπουδάστρια που πετυχαίνει την είσοδο της στο Πανεπιστήμιο (μουσικολογία), μετά την Δέσποινα Κατσάνη και τον Παναγιώτη Μαραγκό (Τμήμα Μουσικών Σπουδών ΑΠΘ) καθώς και τον Αντώνη Φωτιάδη στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης.
  Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τέσσερις στους πέντε σπουδαστές που προετοιμάστηκαν στην ΣΥΝΘΕΣΗ έχουν πετύχει.
  Όλοι οι καθηγητές και η Δ/νση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ εύχονται ολόψυχα καλή σταδιοδρομία στους επιτυχόντες αλλά και σε όλους του μαθητές και σπουδαστές που ξεκινάν την καινούρια σχολική χρονιά τους.

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2014 - 2015 ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ

   Το Κέντρο Τέχνης "ΣΥΝΘΕΣΗ" ξεκιανάει τα μαθήματα της νέας σχολικής χρονιάς (2014 - 2015) την Τετάρτη 17 Σεπτεεμβρίου με στόχο η φετινή χρονιά να είναι πιο δημιουργική από την προηγούμενη.      
   Εγγύηση γι' αυτό τα εικοσιδύο χρόνια εμπειρίας μας, το εξιδεικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, οι διεθνείς και πανελληνιες διακρίσεις μας καθώς και η πολύπλευρη καλλιτεχνική μας παρουσία στην πόλη μας και όχι μόνο.
   Εγγραφές γίνονται από Πέμπτη 4/09 και καθημερινά 5:30 - 9:00 μμ.
Το πρόγραμμα
για τα τμήματα μουσικής θα δοθεί  την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου ημέρα αγιασμού στις 6:00 μμ και για τον χορό έχει βγει και μπορεί να δοθεί και τηλεφωνικά.
   Η Δ/νση και το προσωπικό της ΣΥΝΘΕΣΗΣ εύχονται καλή Σχολική Χρονιά σε όλους τους μαθητές.
   Σας υπενθυμίζουμε ότι ο πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη μεγαλύτερη από ποτέ στις μέρες μας!!!