Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

ΠΡ0Σ ΤΙ ΤΟ ΨΕΜΑ...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

Απαντώντας στις ανακρίβειες του κ Παντελη Μισαηλίδη θα ήθελα να πω τα εξής:
1) Οταν ο Πολ. Οργανισμός του Δήμου μας ξεκινούσε την σχολή ερασιτεχνικού χορού δεν "κίνησα ουρανό και γη ώστε να μην ιδρυθεί η σχολή" όπως ισχυρίσθηκε στο Δελτίο Τύπου που έστειλε στα ΜΜΕ απλά ζήτησα να αναθεωρηθεί το ποσό των διδάκτρων γιατί δημιουργούσε έναν αθέμιτο ανταγωνισμό με έναν επαγγελματία της πόλης και σ΄ αυτό συμφώνησαν και Δημ. Σύμβουλοι.
Κάθε απλός νους καταλαβαίνει την διαφορά. Αν έχει στοιχεία που να αποδεικνύουν τον ισχυρισμό του θα ανακαλέσω, διαφορετικά κ. Μισαηλίδη πρέπει να ανακαλέσετε εσείς γιατί δεν σας τιμά καθόλου να ψεύδεστε.

2)
Θα ήταν κουτό κ. πρόεδρε το να μη με ενδιαφέρει η προβολή της επιχείρησής μου, "όπως κάθε ιδιωτική επιχείρηση", όπως ισχυρίζεστε αλλά αυτό δεν αναιρεί την προσφορά του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ στον πολιτισμό στον τόπο μας. Μήπως εσάς δεν σας ενδιαφέρει η προσωπική σας προβολή αλλά και του δήμου γενικότερα;

3)
Την ανάγκη να δημιουργηθεί η Δημοτική Σχολή Χορού την δημιούργησε το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ με τα ακριβά του δίδακτρα, ισχυρίζεστε, αλλά αυτό το είπατε τελείως απαίδευτα και προφανώς χωρίς στοιχεία γιατί τα δίδακτρα μας είναι φθηνότερα από τις ιδιωτικές σχολές αλλά και από πολλές Δημοτικές και βέβαια έχουν να κάνουν και με την ποιότητα δουλειάς.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗ"



Συνεχίζετε η προετοιμασία στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ των τμημάτων που θα πάρουν μέρος στο έργο του Π. Ι. Τσαϊκόφσκι "Ο Καρυοθραύστης". Το έργο θα παρουσιασθεί στο Θέατρο ΑΘΗΝΑΙΟΝ στη Θεσ/νίκη στις 22 και 23 του μήνα σε δύο παραστάσεις την ημέρα 18:00 και 21:00 και είναι υπό την Αιγίδα της Νομαρχίας Θεσ/νίκης.
Οι χορογραφίες είναι του Ρώσου Σολίστ, Δάσκαλου και Χορογράφου Γιούρι Τσφέτκωφ.
Στο έργο συμμετέχουν Σολίστ απο την Όπερα της Σόφιας, Επαγγελματίες χορευτές, Επιλεγμένοι σπουδαστές Σχολών Χορού Θεσ/νίκης και το Κ.Τ.ΣΥΝΘΕΣΗ.
Εισιτήρια διατίθενται στη γραμματεία του Κ. Τ. ΣΥΝΘΕΣΗ στη τιμή των
12€ και 8€.



Στις φωτογραφίες ο Γιούρι Τσφέτκωφ στην Διδασκαλία του έργου στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ.
Είναι μεγάλη τιμή για μας να έχουμε δίπλα μας τέτοιου επιπέδου Χορευτές - Χορογράφους και να εκπροσωπούμαστε σε τέτοιου είδους παραστάσεις. Έτσι "ανεβάζουμε τον πήχη " συνεχώς ψηλότερα.
Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στα παιδιά μας!

ΓΙΟΡΤΙΝΗ Η "BLUE NIGHT" στο Μικρό Καφέ


Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα με πολύ κόσμο κύλισε η "Blue Night" η οποία τα είχε όλα την Τρίτη 15 του μήνα στο "μικρό καφέ".

Support ένα "κομμάτι" των "VERTIGO, όσο επέτρεπε ο χώρος, Παναγιώτης Μαραγκος (κιθάρα), Φαίη Πανισκάκη (τραγούδι), Αντωνης Φωτιάδης (ντεμπούτο με πιάνο & κλαρινέτο).

Οι Guest Ευάαγγελος Βαλατσός (Σαξόφωνο & Κλαρινέτο) και Γιάννης Καλλιμάνης (Φυσαρμόνικα) εντυπωσίασαν και εμπλούτισαν την ατμόσφαιρα με τα δικά τους ηχοχρώματα.

Για άλλη μια φορά το "BLUE TRIO" (Βασίλης Σωτηρίου ηλ. κιθάρα και τραγούδι,Φίλιππος Κωσταβέλης ηλ. πιάνο και Ζαφείρης Φωτιάδης ακ. κιθάρα) μας χάρισαν μια διαφορετική νύχτα στο "μικρό καφέ" απ΄αυτές που τοσο πολύ λείπουν από τα Μουδανιά με πολύ blues & jazz μουσική.