Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ

  Πλούσιος σε εκδηλώσεις ο Δεκέμβριος, όπως κάθε χρόνο, για το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ, που τις θεωρεί απαραίτητες για την σωστή κατάρτιση των σπουδαστών του αλλά και για την προσφορά του στον πολιτισμό του τόπου μας. 
  Το προγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:
- ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ των μικρών τμημάτων του Μπαλέτου στις 17,21,22 και 23 Δεκεμβρίου τα απογεύματα στις εγκαταστάσεις της ΣΥΝΘΕΣΗΣ
- ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ που θα περιλαμβάνει το ΜΠΑΛΕΤΟ "Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ", καθώς και άλλες Χριστουγεννιάτικες Χορογραφίες. Στο μουσικό μέρος της παράστασης "ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ" από 15μελή ορχήστρα και απο την Παιδική Χορωδία της ΣΥΝΘΕΣΗΣ
Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στις 18 Δεκεμβρίου ώρα 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών. Επίσης θα δοθούν 5 πρωινές παραστάσεις στις 17 και 18 του μήνα για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων των Ν. Μουδανιών, Τρίγλιας, Α. Μάμα και Πολυγύρου
- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ στις 19 Δεκεμβρίου στις 18:30 με Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια από Ορχήστρα και Χορωδία και στις 21 του μήνα την ίδια ώρα με Χριστουγεννιάτικες Χορογραφίες.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

  Το Σάββατο 5-12-2015 στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας εθελοντισμού Το Σώμα Πολιτών Υποστήριξης & Βοήθειας Ν.Προποντίδας πραγματοποίησε μια πολύ όμορφη εκδήλωση για την συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων ώστε να ενισχυθούν οι 120 άπορες οικογένειες που υποστηρίζει. 
  Στην εκδήλωση έγινε μια εκτενής αναφορά για τις δράσεις του Σώματος πολιτών και καλλιτεχνικά η εκδήλωση καλύφθηκε από του "Λαλητάδες" του Π. Σ. Ο Φάρος και την Παιδική Χορωδία του Κέντρου Τέχνης Σύνθεση.
  Συγχαρητήρια σε όλους γιατί στις δύσκολες μέρες που περνάμε, μιας και οι πολιτικοί μας φρόντισαν γι αυτό, τέτοιες προσπάθειες τις έχουμε περισσότερο ανάγκη ως κοινωνία.