Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ ΣΤΙΣ 6-7-2016

Τα παιδιά του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ φώτισαν την ομορφότερη νύχτα του καλοκαιριού για 16η χρονιά.
Η συμμετοχή του κόσμου των Μουδανιών και όχι μόνο για άλλη μια φορά ήταν συγκινητική και κάποια στιγμή έγινε ένα με τα παιδιά τραγουδώντας και χορεύοντας μαζί τους.
Πάνω από 1000 άτομα χειροκρότησαν τους νεαρούς καλλιτέχνες που έδωσαν μάθημα ανθρωπιάς δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό στη σκηνή, αλλά και μήνες πριν για την προετοιμασία και την προβολή της εκδήλωσης.

Ένα μάθημα αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο που πάσχει, από τα παιδιά της ΣΥΝΘΕΣΗΣ. Φωτεινό παράδειγμα ανθρωπιάς και συμπαράστασης από παιδιά, προς παιδιά που τους έλαχε να ριχτούν σε μια άνιση μάχη με τον καρκίνο.
Ένα ελπιδοφόρο μήνυμα από τα παιδιά μας που έπαιξαν μουσική, τραγούδησαν και χόρεψαν σαν επαγγελματίες, στέλνοντας ένα μήνυμα σε όλα τα παιδιά που πάσχουν, φωνάζοντας είμαστε δίπλα σας.

Και το σημαντικότερο είναι ότι συμμετέχοντας ή ακόμη υποστηρίζοντας τέτοιου είδους εκδηλώσεις τα παιδιά μας, βάζουν παρακαταθήκη για ένα καλύτερο αύριο στην κοινωνία μας δίνοντας ώθηση σε όλους μας προς αυτήν την κατεύθυνση.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά αλλά και σε όσους στήριξαν αυτήν την εκδήλωση, που είναι πάρα πολλοί και στους οποίους θα αναφερθώ πολύ σύντομα.
ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!

 
Την εκδήλωση στήριξαν η Πολιτιστικη Εταιρεία Εκπαιδευτικων "ΠΛΕΥΣΗ" και ο Δημος Νέας Προποντίδας