Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ




Επειδή οι μέρες που ζούμε είναι τραγικά δύσκολες για όλους του Έλληνες - κάποιοι φρόντισαν γι΄ αυτό βεβαίως -  και είναι ακόμη δυσκολότερες για τις οικογένειες οι οποίες αντιμετωπίζουν ένα παιδικό καρκίνο γι’  αυτό σας καλούμε στην “Συναυλία για την Ελπίδα και την Στοργή”. Για να ενισχύσουμε όλοι μαζί το σπουδαίο έργο των δύο Συλλόγων.

   Ένας ξενώνας φιλοξενίας άρρωστων παιδιών και των οικογενειών τους για όσο χρόνο διαρκούν οι θεραπείες και μία Αιματολογική Μονάδα για παιδιά στη Θεσσαλονίκη από την «Στοργή».

  Ένας Ξενώνας, μία Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού και ένα Παιδοογκολογικό Νοσοκομείο στην Αθήνα, από τα καλύτερα στην Ευρώπη, από τη «Ελπίδα».

  Αυτά είναι τα σημαντικότερα έργα των δύο Συλλόγων και δεν είναι μόνο αυτά.

  Επειδή λοιπόν αυτοί που μας δυσκόλεψαν τη ζωή, δεν έκαναν τίποτα από αυτά που θεωρούνται αυτονόητα για τα παιδιά μας,  ενώ τους πληρώναμε γι’ αυτό, πιστεύουμε ότι πρέπει να ενισχύσουμε αυτούς τους Συλλόγους που φροντίζουν για το βασικότερο δικαίωμα των παιδιών. Για το δικαίωμα στην υγεία.
  Ελάτε λοιπόν όλοι μαζί να στηρίξουμε το έργο των δύο Συλλόγων την Τετάρτη 3 Ιουλίου στο αμφιθέατρο Ν. Μουδανιών στις 9:00μμ.

   Ελάτε στην «Συναυλία για την Ελπίδα και την Στοργή» που διοργανώνει το Κέντρο Τέχνης Σύνθεση με την βοήθεια του Κυνηγετικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών, του Δήμου Νέας Προποντίδας και ενός μεγάλου αριθμού ανθρώπων και επιχειρήσεων που στηρίζουν οικονομικά και ηθικά αυτόν τον θεσμό που δημιουργήθηκε στα Ν. Μουδανιά και πραγματοποιείτε επί 13 συνεχόμενα χρόνια.

   Ας είμαστε όλοι εκεί για να φωτίσουμε την ομορφότερη νύχτα του καλοκαιριού, γιατί ο καρκίνος πολλές φορές νικιέται.