Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ

Έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς με τον αγιασμό την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στις 17:30 για το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ με στόχο όλα να είναι καλύτερα φέτος!!!
Μετά από μία πολύ έντονη δραστηριότητα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού μετά την ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ.
-Διοργάνωση της 1ης Θερινής Μουσικής Ακαδημίας Μουδανιών σε συνεργασία με την Αυστριακή εταιρεία διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων TETRAKTYS με καθηγητές πιάνου και φωνητικής από το «University of music and performing art» της Βιέννης, πάνω σε Κλασική Pop και Jazz μουσική. 
Η διάρκειά της από 11 έως 30 Ιουλίου με καθημερινά μαθήματα και τέσσερεις συναυλίες. 
-Τρείς συναυλίες στις πλατείες των Μουδανιών Καλλικράτειας και Τρίγλιας στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Προποντίδας, καθώς και δύο συναυλίες στα beach bar Concha και Sueno.

 
-Μουσική επένδυση στην παρουσίαση της Ποιητικής Συλλογής της Κωνσταντίας Γέροντα με τίτλο «Εδώ γεννιέται και πεθάνει η Άνοιξη» στην παραλία του εστιατορίου «Καπηλειό». Jazz μουσική από τον Αντώνη Φωτιάδη που “αγκάλιασε ποιήματα, θάλασσα και ηλιοβασίλεμα” με το σαξόφωνό του.
-Τέλος το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ είχε και διακρίσεις στο 3ο Camp χορού που έγινε 19 με 26 Αυγούστου στην κατασκήνωση «Γλάροι» στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής όπου οι μαθήτριες Ιφιγένεια Τουμπέκη, Μαίρη Τσόγια, Ιωάννα Αθανασιάδου και Βιβή Σαρόγλου κέρδισαν Υποτροφίες και δωρεάν μαθήματα σε κλασικό χορό και Hip Hop.
Το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ εύχεται σε όλυς τους μαθητές του, αλλά και σε όλους τους μαθητές και φοιτητές υγεία και μια πολύ δημιουργική καινούργια σχολική χρονιά!!!!