Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

ΓΙΑ 2 ΝΥΧΤΕΣ ΕΛΑΜΨΕ ΣΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ Η "ΕΛΠΙΔΑ"



Τετάρτη στις 7 Ιουλίου το βράδυ πραγματοποιήθηκε η 10η Συναυλία για την Ελπίδα από το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ στο Αμφιθέατρο Ν. Μουδανιών.
Μια εντυπωσιακή παράσταση που ξεκίνησε με μπαλέτο από τα κορίτσια της ΣΥΝΘΕΣΗΣ και στη συνέχεια την σκυτάλη πήραν ένα μικρο σύνολο από παλιούς μαθητές της ΣΥΝΘΕΣΗΣ που πήραν μέρος σε προηγούμενες συναυλίες για την Ελπίδα. Η συνάντηση όλων των προηγούμενων με παλιές μαθήτριες μπαλέτου και τους νυν μαθητές μουσικής και χορού της ΣΥΝΘΕΣΗΣ έγινε στο τραγούδι της Ελπίδας όπου και ανέλαβαν οι τωρινοί μαθητές εντυπωσιάζονταν το κοινό που προσήλθε μαζικά για να στηρίξει και πάλι αυτήν την εκδήλωση θεσμό παρουσιάζοντας κομμάτια σύγχρονης Ελληνικής μουσικής πολλά από τα οποία ήταν χορογραφημένα.



Όλα ήταν όπως έπρεπε να είναι και ο κόσμος για άλλη μια φορά έδωσε βροντερό παρών σε μια εκδήλωση ανθρωπιάς. Ο καιρός όμως είχε τις κακές του και στη μέση του προγράμματος ξέσπασε με ένα δυνατό μπουρίνι διακόπτοντας την εκδήλωση στη μέση.
Αυτό όμως δεν πτόησε κανέναν ούτε τους διοργανωτές , ούτε τους συμμετέχοντες αλλά ούτε και τον κόσμο που συναντήθηκαν όλοι στο ίδιο μέρος την επόμενη μέρα και ολοκλήρωσαν την εκδήλωση.
Συμμετείχαν ο Πολ. Σύλλογος Α. Μάμα Και ο Πολ. Σύλλογος Φάρος.


Μόνο συγχαρητήρια και πολλά μπράβο αξίζουν στα παιδιά της ΣΥΝΘΕΣΗΣ και σε όλους όσους συμμετείχαν αλλά και σε όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση που πιστεύουμε ότι είναι η σημαντικότερη εκδήλωση του καλοκαιριού. Αυτό οφείλετε αφενός στον σκοπό της εκδήλωσης (Βοήθεια στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο "ΕΛΠΙΔΑ") και αφετέρου στην συνεχώς μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου που αποδεικνύει ότι μπορεί και στηρίζει σοβαρές εκδηλώσεις με σκοπό την συμπαράσταση στον πάσχοντα συνάνθρωπο.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΛΠΙΔΑ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ κ. ΖΑΦΕΙΡΗ ΦΩΤΙΑΔΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΔΙΚΝΕΙΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΠΙΔΑ.....

Συνδιοργάνωση: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

Με την βοήθεια του Ναυτικού Ομίλου Μουδανιών και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης
Υπο την Αιγίδα του Δήμου Μουδανιών

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΟΙΝΟΜΑΓΕΙΡΙΟΝ «ΚΑΠΗΛΕΙΟ», ΟΙΚΟΝΟΜΟΥΔΗ ΑΓΡΟΤΕΧΝΙΚΗ, ΝΕΡΟ ΑΘΩΣ


ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ - ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ «SUPER», RADIO «ΑΘΩΣ» - «TV ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ», RADIO«ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ», RADIO «STAR»

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ: «ΓΝΩΜΗ», «ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ» «HALKIDIKI NEWS», www.provoleas.gr, http//petridisrsdio.blogspot.com

ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΑ: «ΤΥΠΟ ΚΑΜΠΟΥΡΗ», «Α&Ω», «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ»," ΤΕΧΝΟΤΥΠΟΝ"

PROTASI COMMUNICATION