Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

MIA EΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΚΑΝΑΔΑ

   Μια επιστολή που μας ήρθε απο το Μόντρεαλ του Καναδά απο την κα Melpo Assaff (1752 rue Allard Mondreal QC H4E 2K5) μας γέμισε χαρά και κουράγιο και την παραθέτουμε.
  Αγαπητέ κε Φωτιάδη

  Δεν με γνωρίζετε και για μένα είστε άγνωστος όμως κάτι μας συνδέει κι αυτό δεν είναι άλλο παρά το video «της Συναυλίας για την Ελπίδα και την Στοργή»(4-7-2012).
  Δεν χόρταινα να βλέπω και να καμαρώνω τα νιάτα. Η τρίωρη αυτή παράσταση με γέμισε ενθουσιασμό  για αυτά τα παιδιά που συμπεραίνω ότι χρειάστηκαν ατέλειωτες ώρες σε πρόβες στο χορό και το τραγούδι για να ετοιμάσουν ένα τόσο πολυποίκιλο και άρτιο πρόγραμμα. 
  Θαύμασα το ballet με τα ωραία κοστούμια και τον τέλειο συγχρονισμό. Τι χρώματα, τι ομορφιά, τι χάρη, τάβλεπα να λυγίζουν, να ταλαντεύονται, να κινούνται με τόση χάρη που αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ τις δασκάλες του χορού, της φωνητικής και όλους τους δασκάλους της μουσικής που δίδαξαν τόσο καλά τα παιδιά και δημιούργησαν μια νεανική ορχήστρα που θα την ζήλευαν πολλοί επαγγελματίες.
  Σας συγχαίρω όλους, ιδιαιτέρα εσάς τον εμπνευστή τέτοιων εκδηλώσεωνκαι θέλω να υπογραμμίσω τελειώνοντας ότι η μικρή πόλη των Ν. μουδανιών είναι πολύ τυχερή που απολαμβάνει τέτοιου μεγέθους θεάματα.

 Με εκτίμιση 
 Melpo  Lianoudi – Assaff

Υ.Γ.  Από το μακρινό Montreal του Canada