Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΘΕΡΙΝΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ


 Με μια εξαιρετική συναυλία τελείωσε την Κυριακή 19 Ιουλίου το πρώτο μέρος της ΘΕΡΙΝΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ (Σεμινάρια Τραγουδιού) που διοργανώνει το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ στις εγκαταστάσεις του σε συνεργασία με την Αυστριακή εταιρεία διοργάνωσης καλλιτεχνικών εκδηλώσεων TETRAKTYS στα Ν. Μουδανιά.
  Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο "Εργαστήρι Κατασκευής και Συντήρησης Πιάνου" του Πάνου Ιωαννίδη στην Ν. Γωνιά.
  Στην συναυλία έπαιξαν πιάνο οι καθηγητές των σεμιναρίων και διδάκτορες του "University of music and performing art of Viena" της Αυστρίας Olga Shevtsova, Michael Hruby, Ανδρέας Κουτρόπουλος και η σπουδάστρια των σεμιναρίων Daniela Juranitsch. 
   Επίσης τραγούδησαν οι σπουδάστριες του σεμιναρίου τραγουδιού Ευγενία Καρατζίδου, Βάσια Παπαδοπούλου, Αγγελική Σβίτη και Άννα-Μαρία Φωτιάδου και η καθηγήτρια τους Olga Shevtsova.
  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η πρόξενος της Αυστρίας Εβελίνα Παπαδοπούλου καθηγητές και μαθητές του ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ και των σεμιναρίων έλληνες και αυστριακοί και πολλοί φίλοι που ενθουσιάστηκαν και χειροκρότησαν θερμά τους καλλιτέχνες.
  Μ΄ αυτή την εκδήλωση έγινε και η έναρξη του δεύτερου μέρους της  ΘΕΡΙΝΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (Σεμινάρια Πιάνου) που θα διαρκέσει ως τις 23 Ιουλίου κατά την διάρκεια του οποίου θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις ελεύθερες για το κοινό στις εγκαταστάσεις της ΣΥΝΘΕΣΗΣ για τις οποίες θα υπάρξει ενημέρωση.