Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ

Το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ από το 1992 μέχρι σήμερα έχει ουσιαστική προσφορά στην εκμάθηση Μουσικής και Χορού με τμήματα αναγνωρισμένα από το Υπουργείου Πολιτισμού.
Όλα αυτά τα χρόνια συμμετέχει στην πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου μας με την διοργάνωση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στις οποίες συμμετέχουν όλοι οι μαθητές του αποκτώντας γνώση και εμπειρία.
Οι πολλές πανελλήνιες και διεθνείς διακρίσεις των μαθητών μας σε Μουσική και Χορό με βραβεία και υποτροφίες, αποδεικνύουν την υψηλή ποιότητα σπουδών προς τους μαθητές μας. Επίσης η συμμετοχή τους σε ποικίλες εκδηλώσεις κοινωνικής προσφοράς, στην πόλη μας αλλά και εκτός νομού κάνουν πράξη την φιλοσοφία μας ότι η Τέχνη πρέπει να υπηρετεί τον άνθρωπο και να είναι κινητήριος μοχλός δημιουργικής ζωής αλλά και διαπαιδαγώγησης.
Το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ λειτουργεί σε έναν χώρο 500 τμ άρτια εξοπλισμένο, με έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό που εγγυάται την σωστή και γρήγορη εκπαίδευση των σπουδαστών.
TMHMATA
Μουσική Προπαιδεία: Πρώτη επαφή με μουσική για παιδιά 4 – 8 ετών.
Σύγχρονη Μουσική: Αρμόνιο, Ηλεκτρική-Ακουστική Κιθάρα, Πιάνο. Μπουζούκι, Ακορντεόν, Βιολί, Σαξόφωνο, Φλάουτο, Κλαρινέτο, Τραγούδι.
Κλασική Μουσική: Πιάνο, Κλασική Κιθάρα, Ακορντεόν, Βιολί, Σαξόφωνο, Φλάουτο, Κλαρινέτο, Μονωδία, Ανώτερα Θεωρητικά (Αρμονία, Ενοργάνωση, Αντίστιξη, Φούγκα, Σύνθεση).
Χορός: Κλασικός Χορός, Σύγχρονος, Hip Hop, Latin.
ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ
Κ. Μελαχρινού 17 Ν. Μουδανιά Τηλ. 2373024234
Email: syntesi1992@gmail.com https://www.facebook.com/kentrotexnissynthesi