Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

14η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ

    14 χρόνια από την πρώτη "Συναυλία για την Ελπίδα και την Στοργή" και πιστεύουμε ότι αυτή, η 14η χρονιά, θα είναι η καλύτερη γιαυτό θα σας περιμένουμε όλους την Τετάρτη 2 Ιουλίου στις 9 μμ στο αμφιθέατρο Ν. Μουδανιών "για να φωτίσουμε την ομορφότερη νύχτα του καλοκαιριού", για να είμαστε όλοι μαζί στην σπουδαιότερη εκδήλωση του καλοκαιριού.
    Αυτή η εκδήλωση θα λάμψει όχι από "φίρμες" αλλά από τα ονόματα των παιδιών μας που παίζουν μουσική, τραγουδούν και χορεύουν για να βοηθήσουν άλλα παιδιά που δίνουν την δική τους μάχη ενάντια στον καρκίνο.
   Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία αυτής της εκδήλωσης που περνάει σε όλα τα παιδιά, όχι μόνο σ΄ αυτά που συμμετέχουν, την ιδέα της προσφοράς στον συνάνθρωπο.
   Εδώ στη ΣΥΝΘΕΣΗ είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας που επωμίζονται το βάρος αυτής της εκδήλωσης και ελπίζουμε ότι αυτό θα γίνει φωτεινό παράδειγμα στη ζωή όλων των παιδιών και όχι μόνο. Όλοι πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν γίνεται να είμαστε καλά όταν δίπλα μας κάποιοι υποφέρουν. Το μόνο που μπορεί να μας κάνει καλύτερα είναι να απλώσουμε ένα χέρι βοήθειας στον συνάνθρωπο.  
   Τετάρτη 2 Ιουλίου στις 9 μμ στο αμφιθέατρο Ν. Μουδανιών "Συναυλία για την Ελπίδα και την Στοργή".