Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

   Στον Διεθνή Διαγωνισμό Αθλητικού Χορού που έγινε στην Καβάλα η εφηβική Ομάδα Hip Hop του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ πήρε την 4η θέση.
   Επίσης στην 3η Διεθνή  Μουσική Θερινή Ακαδημία που πραγματοποιείτε στην Καβάλα 12 με 22 Ιουλίου ο σπουδαστής της "ΣΥΝΘΕΣΗΣ" Αντώνης Φωτιάδης κατέκτησε την Πρώτη θέση σε Διαγωνισμό Σαξοφώνου.
   Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις επιδόσεις τους , αλλά και για την προβολή του τόπου μας ανά την Ελλάδα και όχι μόνο!!

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΙΗΣΗΣ

  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής "Η κάθε του λέξη ένας λυγμός" της Κων/νας Γέροντα το Σάββατο 12 Ιουλίου.
  Η ποιήτρια, και οι ηθοποιοί του ΦΑΡΟΥ Αντώνης Καμάς, Νίνα Αγκόρτζα και Κώστας Παπαδόπουλος  διάβασαν αποσπάσματα από την ποιητική συλλογή.
  Η μουσική επένδυση έγινε από τους σπουδαστές της ΣΥΝΘΕΣΗΣ Άννα Μαρία Φωτιάδου (Φλάουτο) και Γιάννη Χαραρά (Κιθάρα).
  Η νύχτα ήταν μαγική και ταξίδεψε τους εκατό περίπου φίλους της ποίησης που γέμισαν τον όμορφο υπαίθριο χώρο του "Μικρού Καφέ"  που είχε διαμορφωθεί κατάλληλα για να φιλοξενήσει μια τέτοια  εκδήλωση.
  Όλα έδεσαν αρμονικά με την πανσέληνο και είχαν ένα σπάνια όμορφο αποτέλεσμα που μόνο πολύ καλές κριτικές απέσπασε από το κοινό.