Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ "ΣΥΝΘΕΣΗ" ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΙΘΑΡΑΣ ΚΑΙ ΡΕΣΙΤΑΛ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΦΟΥΝΟΥΛΗ


Ο Γιώργος Φουντούλης είναι διάσημος σολίστ της κιθάρας αλλά και συνθέτης με έντονη καλλιτεχνική παρουσία στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Έχει εμφανισθεί σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές, διακρίσεις και βραβεία.

Το
2ήμερο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ "ΣΥΝΘΕΣΗ"- ΩΔΕΙΟ Ζ. ΦΩΤΙΑΔΗ στις 20 & 21 Μαρτίου είναι το 4ο και απευθύνεται σε σπουδαστές όλων των επιπέδων καθώς και σε πτυχιούχους ή διπλωματούχους κιθαριστές .
Πληροφορίες και συμμετοχές στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ "ΣΥΝΘΕΣΗ" τηλ 2373024234 ώρες 16:30 - 21:00.
Το ρεσιτάλ θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών το Σάββατο 20 Μαρτίου ώρα 20:30 με ελεύθερη είσοδο.
Μαζί με τον Γ. Φουντούλη θα εμφανισθούν οι τελειόφοιτες σπουδάστριες της "ΣΥΝΘΕΣΗΣ" Άννα Χαμαμτζόγλου και Ναταλία Φαφέσα που έχουν διακριθεί σε διάφορους Διαγωνισμούς και ατομικά και σαν ντουέτο.
Επίσης θα εμφανισθεί μαζί του η Νικολέτα Γιαννουτάκη που με την ιδιαίτερη φωνή της θα τραγουδήσει τραγούδια Έλληνων συνθετών και ποιήματα μελοποιημένα απο τον Γ. Φουντούλη με την συνοδεία της Χορωδίας του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ "ΣΥΝΘΕΣΗ".

ΥΓ Η βραδιά είναι προσφορά σε όσους θέλουν να δούν και να ακούσουν κάτι τελείως διαφορετικό από τα "εμπορεύματα" που μας πλασάρονται συνεχώς με σκοπό την κακοποίηση και υποβάθμιση της αισθητικής και της κουλτούρας μας.