Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

ΠΡ0Σ ΤΙ ΤΟ ΨΕΜΑ...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

Απαντώντας στις ανακρίβειες του κ Παντελη Μισαηλίδη θα ήθελα να πω τα εξής:
1) Οταν ο Πολ. Οργανισμός του Δήμου μας ξεκινούσε την σχολή ερασιτεχνικού χορού δεν "κίνησα ουρανό και γη ώστε να μην ιδρυθεί η σχολή" όπως ισχυρίσθηκε στο Δελτίο Τύπου που έστειλε στα ΜΜΕ απλά ζήτησα να αναθεωρηθεί το ποσό των διδάκτρων γιατί δημιουργούσε έναν αθέμιτο ανταγωνισμό με έναν επαγγελματία της πόλης και σ΄ αυτό συμφώνησαν και Δημ. Σύμβουλοι.
Κάθε απλός νους καταλαβαίνει την διαφορά. Αν έχει στοιχεία που να αποδεικνύουν τον ισχυρισμό του θα ανακαλέσω, διαφορετικά κ. Μισαηλίδη πρέπει να ανακαλέσετε εσείς γιατί δεν σας τιμά καθόλου να ψεύδεστε.

2)
Θα ήταν κουτό κ. πρόεδρε το να μη με ενδιαφέρει η προβολή της επιχείρησής μου, "όπως κάθε ιδιωτική επιχείρηση", όπως ισχυρίζεστε αλλά αυτό δεν αναιρεί την προσφορά του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ στον πολιτισμό στον τόπο μας. Μήπως εσάς δεν σας ενδιαφέρει η προσωπική σας προβολή αλλά και του δήμου γενικότερα;

3)
Την ανάγκη να δημιουργηθεί η Δημοτική Σχολή Χορού την δημιούργησε το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ με τα ακριβά του δίδακτρα, ισχυρίζεστε, αλλά αυτό το είπατε τελείως απαίδευτα και προφανώς χωρίς στοιχεία γιατί τα δίδακτρα μας είναι φθηνότερα από τις ιδιωτικές σχολές αλλά και από πολλές Δημοτικές και βέβαια έχουν να κάνουν και με την ποιότητα δουλειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: