Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2009

ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ…….

Το Κέντρο Τέχνης Σύνθεση το έχουν καλέσει φέτος εν όψει των γιορτών για να συνδράμει με την παρουσία του στα γιορτινά προγράμματα τους η Δράμα στην «Ονειρούπολη» και το Στράτωνι στην «Παραμυθοχώρα». Επίσης στην Θεσ/νίκη καλέστηκε να συμμετάσχει στο έργο «Καρυοθραύστης» που ανεβαίνει στο Θέατρο Αθήναιο υπό την Αιγίδα της Νομαρχίας Θες/νικης με επαγγελματική ομάδα που την ετοιμάζει ο Ρώσος χορευτής και δάσκαλος Γιούρι Τσφέτκωφ.

Βέβαια αξίζει να αναφερθεί και η έντονη παρουσία του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης των Ν. Μουδανιών από το 1992 καθώς και μια πληθώρα εμφανίσεων σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας σε Πολιτιστικές εκδηλώσεις, Φεστιβάλ και Διαγωνισμούς με πάρα πολλές διακρίσεις.

Είναι «απορίας άξιον» λοιπόν πως παρ’ όλα αυτά οι υπεύθυνοι του Πολιτιστικού “κατά τα άλλα” Οργανισμού του Δήμου Μουδανιών “παρέλειψαν” να εντάξουν στις γιορτινές εκδηλώσεις τους το Κέντρο Τέχνης Σύνθεση παρόλο που πάνω από 250 παιδιά του Δήμου μας παρακολουθούν μαθήματα στο Κέντρο Τέχνης Σύνθεση και αναρωτιέμαι με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή αυτών που συμμετέχουν.

Τελικά η στάση αυτή του Δήμου μας, μας κάνει να αναρωτιόμαστε μήπως….. υπάρχει λόγος γι αυτήν την “παράλειψη” ;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια: