Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗ


Το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ στάθηκε "ως ίσος προς ίσον" απέναντι στους επαγγελματίες χορευτές και κέρδισε τις εντυπώσεις στη Χριστουγεννιάτικη παράσταση της Νομαρχίας Θεσ/νίκης "ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ"που παρουσίασε ο Γιούρι Τσφέτκωφ στο Θέατρο Αθήναιο σε 4 παραστάσεις στις 22 και 23 του μήνα.

Ένα ζευγάρι σολίστ από την Όπερα της Σόφιας, επαγγελματίες χορευτές από την Θεσ/νίκη, καθώς και επιλεγμένοι μαθητές από σχολές χορού της Θεσ/νίκης καθώς και 15 μαθήτριες του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ συμμετείχαν στην παράσταση.

Με χαρά και συγκίνηση είδαμε παλιότερες και τωρινές δασκάλες μας, παλιές μαθήτριες μας που τώρα ασχολούνται επαγγελματικά με τον χορό αλλά και τωρινές μεγάλες μαθήτριες, που ανταγωνίζονται επάξια τους επαγγελματίες και τέλος μικρά παιδιά από την σχολή μας να παρελαύνουν από την σκηνή.

Μια απολαυστική παράσταση με πολύ ωραίες χορογραφίες, με εντυπωσιακά κοστούμια αλλά και με ένα πάθος απίστευτο σε σχέση με την τέχνη του χορού.

Είδαμε όλους αυτούς να μας παρουσιάζουν ένα κλασσικό χριστουγεννιάτικο έργο του Χόφμαν σε μουσική Τσαϊκόφσκι με έναν ιδιαίτερο τρόπο και να μας μεταφέρουν στον κόσμο του παραμυθιού με απόλυτη επιτυχία.

Ευχή μας; Και σ΄ ανώτερα παιδιά κι εμείς θα ήμαστε πάντα δίπλα σας!!!

"

Δεν υπάρχουν σχόλια: