Τρίτη, 13 Απριλίου 2010

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ

Με διακρίσεις μπήκε η Άνοιξη για το Κέντρο Τέχνης "ΣΥΝΘΕΣΗ"

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εντέχνου Χορού «ΕΥ ΔΗΜΙΟΥΓΕΙΝ» Τρίκαλα 23, 24 & 25 Απριλίου.

Το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ «ΣΥΝΘΕΣΗ» κατέβηκε με 14 συμμετοχές και έφερε στα Μουδανιά 14 Βραβεία και μια από τις δύο Υποτροφίες που δόθηκαν για την Όπερα της Ζυρίχης. Από τα 14 Βραβεία τα 4 είναι Τρίτα και τα 10 Δεύτερα। Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 9 από τις δέκα κατηγορίες που κερδήθηκαν τα Δεύτερα Βραβεία δεν δόθηκαν Πρώτα και τα κορίτσια της «ΣΥΝΘΕΣΗΣ» πήραν από τις υψηλότερες βαθμολογίες ανάμεσα στους συμμετέχοντες.


ΚΑΤΗΓΩΡΙΑ 10-12 ΕΤΩΝ

2ο Βραβείο Κλασικό Ομαδικό: Βαμβακά Ζαχαρένια, Ιατρούδη Ροδούλα, Κωνσταντινίδου Πανταζίνα, Μαστρογιαννοπούλου Γεωργία, Σαρόγλου Παρασκευή, Τουμπέκη Ιφιγένεια, Χρισοδούλου Αναστασία.

2ο Βραβείο Κλασικό Ντουέτο: Βαμβακά Ζαχαρένια, Ιατρούδη Ροδούλα.

2ο Βραβείο Κλασικό Ατομικό: Κουτζούχα Αθανασία.

2ο Βραβείο Κλασικό Ατομικό: Χρισοδούλου Αναστασία.

3ο Βραβείο Κλασικό Ατομικό: Μαστρογιαννοπούλου Γεωργία.

ΚΑΤΗΓΩΡΙΑ 12-14 ΕΤΩΝ

2ο Βραβείο Κλασικό Ομαδικό: Καλπακτσή Σοφία-Ανθή, Κουτζούχα Αθανασία, Μαστρογιάννη Νικολέτα, Σαράντη Άννα,

Φιδάνη Σάνια, Φωτιάδου Άννα-Μαρία.

2ο Βραβείο Σύγχρονο Ομαδικό: Καλπακτσή Σοφία-Ανθή, Κασσα Ειρήνη-Στεφανία, Κουτζούχα Αθανασία, Μπακρατσά Μαρίζα, Παντελιάδου Ερασμία, Παπαχριστοδούλου Δανάη, Φωτιάδου Άννα-Μαρία, Χατζηπέτρου Ευγενεία.

3ο Βραβείο Κλασικό Ατομικό: Μαρστάθη Παναγιώτα

ΚΑΤΗΓΩΡΙΑ 14-16 ΕΤΩΝ

2ο Βραβείο Σύγχρονο Ομαδικό: Αθανασιάδου Μαρία, Αθανασιάδου Τάνια, Μαρστάθη Παναγιώτα, Μαστρογιάννη Νικολέτα, Παπανικολάου Χρύσα, Σαράντη Άννα , Φιδάνη Σάνια.

3ο Βραβείο Σύγχρονο Ντουέτο: Μαστρογιάννη Νικολέτα, Παπανικολάου Χρύσα.

3ο Βραβείο Σύγχρονο Ντουέτο: Αθανασιάδου Μαρία, Αθανασιάδου Τάνια.

3ο Βραβείο Character Ντουέτο: Σαράντη Άννα , Φιδάνη Σάνια.

ΚΑΤΗΓΩΡΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 16 ΕΤΩΝ

2ο Βραβείο Κλασικό Ατομικό και Υποτροφία για την Όπερα της Ζυρίχης: Μοσχόνη Θεανώ.

2ο Βραβείο Σύγχρονο Ατομικό: Μοσχόνη Θεανώ।


26ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΧΟΝ (Χορωδία & Ορχήστρα Νέων) στην Αθήνα

Στα πλαίσια των Διαγωνισμών της ΧΟΝ που διοργανώθηκαν από 17 έως 24 Απριλίου στην Αθήνα την Πέμπτη 22 Απριλίου στο Διαγωνισμό πνευστών (κατηγορία Κλαρινέτου) το Κέντρο Τέχνης ΣΥΝΘΕΣΗ συμμετείχε με δύο μαθητές.

Α) Τον Αντώνη Φωτιάδη (15 ετών) που πήρε το Α΄ Βραβείο στη κατηγορία έως και 18 ετών. ( Α΄ Βραβείο και πέρυσι στην κατηγορία έως 15 ετών).

Β) Τον Αντώνη Αρνάκη (15 ετών) που πήρε το Β΄ Βραβείο στην ίδια κατηγορία.

9ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Βέροιας

Στο μεγαλύτερο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας που γίνετε στην Ελλάδα οι μαθητές του Κέντρου Τέχνης «Σύνθεση» είχαν μια αξιόλογη παρουσία φέτος από 7 έως 11 Απριλίου.

Στο διαγωνιστικό μέρος του Φεστιβάλ ο Γιάννης Χαραράς (11 ετών) στην κατηγορία έως 13 ετών πήρε το 3ο Βραβείο και ο Χρήστος Κουτζούχας (14 ετών) στην κατηγορία έως 16 ετών πήρε Έπαινο.


26ος Πανελληνιος Διαγωνισμός ΣΑΩΘ

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Ωδείων Θεσσαλονίκης θέσπισε από το 1985 Μουσικό διαγωνισμό για σπουδαστές που διεξάγετε στην Θεσσαλονίκη.

Στον φετινό διαγωνισμό Πιάνου που έγινε στις 26, 27 και 28 Μαρτίου η Ναταλία Φαφέσα (14 ετών) στην κατηγορία έως 23 ετών διακρίθηκε με Έπαινο.


9ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Βέροιας

Στο μεγαλύτερο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας που γίνετε στην Ελλάδα οι μαθητές του Κέντρου Τέχνης «Σύνθεση» είχαν μια αξιόλογη παρουσία φέτος από 7 έως 11 Απριλίου.

Στο διαγωνιστικό μέρος του Φεστιβάλ ο Γιάννης Χαραράς (11 ετών) στην κατηγορία έως 13 ετών πήρε το 3ο ΒραβείοΣυγχαρητήρια!! και πολλές ευχές για καλή πρόοδο και ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις εύχονται η Διεύθυνση και το προσωπικό του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ "ΣΥΝΘΕΣΗ" στους διακριθέντες .

Δεν υπάρχουν σχόλια: