Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΟΡΓΗ».




Μια ακόμα επιτυχημένη εκδήλωση – ΘΕΣΜΟΣ πραγματοποιήθηκε από το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ την Τετάρτη το βραδύ στο ανοικτό θέατρο Μουδανιών.
Ο λόγος, για την «Συναυλία για την Ελπίδα και την Στοργή».
Μια εκδήλωση, ένας Θεσμός, που φέτος κλείνει έντεκα χρόνια!
Παρολες τις δυσκολίες που περνάμε, την οικονομική κρίση, την ανεργία, ο κόσμος στήριξε για ακόμα μια χρονιά την εκδήλωση αυτή και τον ιερό σκοπό της.

Έδωσε από το υστέρημα του ΕΛΠΙΔΑ και ΣΤΟΡΓΗ για τα παιδιά, και ταυτόχρονα ένα «χαστούκι» στην επάρατη νόσο που τα απειλεί!
Τα παιδιά της «ΣΥΝΘΕΣΗΣ» που συμμετείχαν στην εκδήλωση, στάθηκαν αντάξια των απαιτήσεων και όχι μόνο ΔΕΝ απογοήτευσαν τον κόσμο, αλλά έδωσαν μαθήματα «καρδιάς» τέτοια, που θα τα ζήλευαν και οι πιο μεγάλοι καλλιτέχνες.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, μα πάνω απ’ όλα , το μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ πάει στον κόσμο που αγκάλιασε με αγάπη την εκδήλωση αυτή.
Δυναμικό παρόν όπως κάθε χρόνο έδωσαν τα τοπικά Μ.Μ.Ε καθώς και τα Ιστολογια που στάθηκαν από την «προετοιμασία» της εκδήλωσης στο μετερίζι της προβολής της, βάζοντας και αυτά ένα «λιθαράκι» στην επιτυχία της.
Παραυρέθηκαν απο τον Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ η κα Έλλη Τζανετάτου μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου και η κα Άννα Παναγοπούλου Δ/ντρια του Ξενώνα ΕΛΠΙΔΑΣ
και απο την ΣΤΟΡΓΗ η Πρόεδρος
του Συλλόγου κα Τίμη Μπακατσέλου η Γενική Γραμματέας του Δ.Σ. κα Βούλα Πενέλη και το μέλος κα Μαρία Ιωαννίδου.
Ένα ξεχωριστό ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ των τμημάτων χορού και μουσικής για την ΨΥΧΗ που έδωσαν για αυτή τη βραδιά, για την ΑΓΑΠΗ τους, για το μεράκι και το ΘΑΡΡΟΣ τους.
Θέλει ΘΑΡΡΟΣ για να πιστέψεις, και να πετυχεις έναν τέτοιο μεγάλο σκοπό.
Ραντεβού του χρόνου σε ακόμα μια εκδήλωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: