Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ"

 Στις 24 και 25 του μήνα το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ γιόρτασε τα 20 χρονια λειτουργίας του με δύο πολύ πετυχημένες παραστάσεις χορού.
 
  Μια αναδρομή στα προηγούμενα χρόνια με χορογραφίες που σημάδεψαν την πορεία της ΣΥΝΘΕΣΗΣ τόσο σε κλάσικό όσο και σύγχρονο χορό. 
 
   Ο κόσμος που γέμισε ασφικτικά και τις δύο βραδιές το Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών χειροκροτούσε ασταμάτητα τα παιδιά, που παρ΄όλες τις δύσκολες συνθήκες λόγω ζέστης και στενότητας χώρου, υπερέβαλαν τους εαυτούς τους παρουσιάζοντας ένα πανέμορφο παζλ από μπαλέτο, hip hop και σύγχρονο χορό.
 
  Τελειώνωντας οι δύο παραστάσεις δόθηκε ραντεβου για την Τετάρτη  4 Ιουλίου στο αμφιθέατρο Ν. Μουδανιών στις 9:00 μμ όπου το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ θα πραγματοποιησει την μεγάλη ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ όπου θα παρουσιασθεί ένα προγραμμα με πολύ Μουσική και Χορό απο τους προχωρημένους μαθητές της ΣΥΝΘΕΣΗΣ.
  Σας καλούμε όλους εκεί να ενισχύσετε αυτή την εκδήλωση που εδώ και 12 χρόνια αποδυκνύει ότι οι συμπολίτες μας και όχι μόνο δίνουν ΕΛΠΙΔΑ αλλά και ΣΤΟΡΓΗ στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: