Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012

ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΝΥΧΤΑ ΚΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 H ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Ιουλίου στο αμφιθέατρο Ν. Μουδανιών ήταν μια εκδήλωση που μας γέμισε αισιοδοξία για το μέλλον.
   Η πολύ μεγάλη προσέλευση του κόσμου
, η μεγαλύτερη απο τα 11 προηγούμενα χρόνια, ήταν συγκινητική και απέδειξε για άλλη μια φορά ότι αυτός ο θεσμός έχει ριζώσει στην καρδιά του.

  Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ πρώτα πρώτα σ΄ αυτόν τον υπέροχο κόσμο και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην εκδήλωση παρουσιάζοντας μια πολύ όμορφη Συναυλία - Παράσταση που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από επαγγελμετικές δουλειές.
  Επίσης ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας για να πραγματοποιηθεί αυτή υπέροχη εκδήλωση δηλαδή στους φίλους που βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο, στους χορηγούς επικοινωνίας, στους δωρητές, στους μεγάλους χορηγούς, στους τεχνικούς, στους παρουσιαστές, στον Πολιτιστικό Σύλλογο "Φάρος", στο Δήμο Ν. Προποντίδας, στον Κυνηγετικό Σύλλογο Ν. Μουδανιών και γενικά σε όσους ενεπλάκησαν σ΄ αυτήν την εκδήλωση με οποιοδήποτε τρόπο.
   Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους του παραπάνω και από τους δύο Συλλόγους ΕΛΠΙΔΑ και ΣΤΟΡΓΗ που από τέτοιες εκδηλώσεις αντλούν ενέργεια για να φέρουν σε πέρας το πολύ όμορφο αλλά και δύσκολο έργο τoυς.

Αυτή η εκδήλωση ήταν ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσει το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ τα 20 Χρρόνια λειτουργίας του.

Video & Φωτογραφίες από το Φωτογραφείο PHOTO ΧΩΡΟΣ 
και από την Μαρία Τσινά

Δεν υπάρχουν σχόλια: