Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ

  Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ και  από τους Συλλόγους ΕΛΠΙΔΑ και ΣΤΟΡΓΗ σε όσους στήριξαν την 13η  συναυλία μας.
   Ευχαριστούμε τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ν. Μουδανιών, τον Δήμο Ν. Προποντίδας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ν. Μουδανιών  "ο Φάρος", τον Ναυτικό Όμιλο Ν. Μουδανιών, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, τον Εμπορικό Σύλλογο Ν. Μουδανιών, τους Χορηγούς , τους Χορηγού Επικοινωνίας και όσους ενίσχυσαν οικονομικά την εκδήλωση. Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ το αξίζει αυτός ο υπέροχος κόσμος που επί 13 συνεχόμενα χρόνια στηρίζει όλο και περισσότερο αυτήν την εκδήλωση και την έχει κάνει θεσμό στα Ν. Μουδανιά.
   Ως  προς το καλλιτεχνικό μέρος πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές της ΣΥΝΘΕΣΗΣ που έδωσαν όλο τους τον εαυτό για να έχουν αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα που μάγεψε το κοινό που γέμισε το Αμφιθέατρο των Μουδανιών και  τίποτα δεν είχε να ζηλέψει από μια επαγγελματική δουλεία, στο χορευτικό τμήμα του "ΦΑΡΟΥ" καθώς και στους ηχολήπτες και φωτιστές της Q Sound Παρασκευόπουλος.  
  Ευχόμαστε και θα προσπαθήσουμε  του χρόνου να είμαστε ακόμη καλύτεροι και περισσότεροι!!!
Οι φωτογραφίες είναι της Μαρίας Τσινά και του "Φωτοχώρος" Σάββα Σαλτσίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια: