Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014

ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ

  Μετά την πολύ πετυχημένη Ποιητική βραδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου "ο Φάρος" την οποία κάλυψε μουσικά το  ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ στις 12 Ιουλίου στο αίθριο του εμπορικού κέντρου Μουδανιών συμμετείχε αλλά και υποστήριξε διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο μας.
  -Στις 16 Ιουλίου παρουσίασε βραδιά χορού (Μπαλέτο, Σύγχρονο και Hip Hop) στις εκδηλώσεις της πλατείας Μουδανιών.
  -Στις 23 Ιουλίου και στις 6 Αυγούστου στηρίζει τις συναυλίες που έγιναν στον ίδιο χώρο του ελπιδοφόρου electro funk συγκροτήματος "That's the spirit" στο οποίο συμμετέχουν δύο μουσικοί, ο Παναγιώτης Μαραγκός (κιθάρα και  φωνή) που ξεκίνησε μουσική στη ΣΥΝΘΕΣΗ και ο Αντώνης Φωτιάδης (Σαξόφωνο και φωνή) νυν σπουδαστής της ΣΥΝΘΕΣΗΣ. Επίσης συμμετέχουν Ελπίδα Τσιβιόγλου (τραγούδι), Γιάννης Αποστολίδης (Μπάσο) και Στέλιος Ρωμέλος (Ηλεκτρονικά Ντραμς) που χειροκροτήθηκαν πολύ από την νεολαία που παραβρέθηκε και όχι μόνο.

  -Στις 9 Αυγούστου στηρίζει την συναυλία που γίνετε στην Τρίγλια στην μνήμη του νεαρού Γιώργου Καλιατζά (πρώην μαθητή της ΣΥΝΘΕΣΗΣ) και στην οποία συμμετέχουν πολλοί μουσικοί οι οποίοι έχουν φοιτήσει ή συνεχίζουν να φοιτούν στην ΣΥΝΘΕΣΗ.  -Στις 11 Αυγούστου μια ξεχωριστή Συναυλία στην Προβλήτα των Μουδανιών με τίτλο "Ταξίδι στο χρόνο με ένα Φλάουτο και μια Κιθάρα". Έπαιξαν οι τελειόφοιτοι σπουδαστές της ΣΥΝΘΕΣΗΣ (Άννα-Μαρία Φωτιάδου Φλάουτο και Γιάννης Χαραράς Κλασική Κιθάρα. Ένα νοερό ταξίδι στο χρόνο μέσα από την μουσική από την Αναγέννηση μέχρι τις μέρες μας.
  Μετά από όλη αυτή την καλλιτεχνική δράση αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πόσο σημαντική είναι η παρουσία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ στον πολιτισμό του τόπου μας και πως σκοπός του δεν είναι μόνο η εκμάθηση μουσικής και χορού στους σπουδαστές του αλλά και η ενεργή συμμετοχή τους στα καλλιτεχνικά πράγματα της περιοχής μας και όχι μόνο.
 
  
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: