Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ

  Δύο υποτροφίες για το Livorno Ιταλίας δόθηκαν στην Κατασκήνωση Χορού που πραγματοποιήθηκε από το Σωματείο Χορού και Ρυθμικής στη κατασκήνωση "Γλάροι" στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής 22 - 29 Αυγούστου στην οποία συμμετείχαν παιδιά από διάφορα μέρη της Ελλάδας.
   Στην κατασκήνωση δίδαξαν οι καθηγητές: 
Gaia Lemmi σύγχρονο
Θεμιστοκλής Παυλής (Καθηγητής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής) κλασικό
Μιχάλης Ποργιάζης hip hop
Αγάπη Γκιούνα θέατρο
  Και τις δύο υποτροφίες κέρδισαν οι μαθήτριες του  ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ  Άννα-Μαρία Φωτιάδου και Αθανασία Κουτζούχα και θα "πετάξουν" για το Livorno τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

  Μια μεγάλη επιτυχία ακόμη είναι η εισαγωγή της σπουδάστριας Νίκης Μαστρογιάννη στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης.
  Η Νίκη Μαστρογιάννη είναι η τέταρτη σπουδάστρια που πετυχαίνει την είσοδο της στο Πανεπιστήμιο (μουσικολογία), μετά την Δέσποινα Κατσάνη και τον Παναγιώτη Μαραγκό (Τμήμα Μουσικών Σπουδών ΑΠΘ) καθώς και τον Αντώνη Φωτιάδη στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης.
  Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τέσσερις στους πέντε σπουδαστές που προετοιμάστηκαν στην ΣΥΝΘΕΣΗ έχουν πετύχει.
  Όλοι οι καθηγητές και η Δ/νση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ εύχονται ολόψυχα καλή σταδιοδρομία στους επιτυχόντες αλλά και σε όλους του μαθητές και σπουδαστές που ξεκινάν την καινούρια σχολική χρονιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: