Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015

ΕΛΗΞΕ Η 1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΘΕΡΙΝΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ


Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε τις εργασίες της η 1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΘΕΡΙΝΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015 η οποία πραγματοποιήθηκε από το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ και την Αυστριακή εταιρεία καλλιτεχνικών εκδηλώσεων TETRAKTYS στα Ν. Μουδανιά από 11 έως 31 Ιουλίου.
Δύο πρωτόγνωρες για τα Μουδανιά Συναυλίες πραγματοποιήθηκαν στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ από σπουδαστές και καθηγητές των σεμιναρίων με έργα κλασικής, σύγχρονης καθώς και έργα Blues και Jazz μουσική στις 29 και 30 του μήνα.
Στην τελετή λήξης την Πέμπτη 30 Ιουλίου παρευρέθηκε η πρόξενος της Αυστρίας στην Θεσσαλονίκη κα Εβελίνα Παπαδοπούλου, η οποία δήλωσε ενθουσιασμένη από την προσπάθεια και από το επίπεδο των εργασιών και την προσπάθεια ανταλλαγής κουλτούρας μεταξύ Ελλάδας και Αυστρίας. Επίσης δήλωσε ότι στο μέλλον θα στηρίξει με όπιο τρόπο μπορεί την επόμενη Μουσική Ακαδημία ή όποια άλλη παρόμοια προσπάθεια.
Σπουδαστές και καθηγητές Έλληνες και ξένοι εξεδήλωσαν την μεγάλη τους επιθυμία να ξαναβρεθούν και στην επόμενη Μουσική Ακαδημία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: